Ιανουαρίου 30, 2011

Rate Your Professor !!!

Ήρθε η ώρα που και οι φοιτητές μπορούν να βαθμολογήσουν τους καθηγητές τους...
Άραγε έχουν αναρωτηθεί ποτέ πως θα τους αξιολογούσαμε αν είχαμε τη δυνατότητα??

Ο λόγος γίνεται για τον Ιστότοπο: Rate Your Professor

Πρόκειται για ένα site που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών από φοιτητές. Η επιλογή ενός καλού καθηγητή - μαθήματος είναι κομβική για έναν φοιτητή.  

Οι φοιτητές μπορούν να βαθμολογήσουν τους καθηγητές κρίνοντάς τους για τη μεταδοτικότητά τους, την προθυμία να βοηθούν τους φοιτητές και την ευκολία των θεμάτων στις εξετάσεις.
Ταυτόχρονα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιολογήσουν το Τμήμα τους ως προς το εκπαιδευτικό έργο, τις υποδομές (π.χ. βιβλιοθήκες), τις υπηρεσίες σίτισης - στέγασης, τις επαγγελματικές προοπτικές που έχει, καθώς και τη φοιτητική ζωή και τις ευκαιρίες για διασκέδαση που προσφέρει η πόλη όπου φοιτούν. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Για αυτό όσοι πιστεύτε ότι έχετε να προσφέρετε χρήσιμες πληροφορίες για τα τμήματα ή τους καθηγητές που τα απαρτίζουν σπεύστε να ψηφίσετε και να βοήθήσετε νέους φοιτητές που αντιμετωπίζουν διλήμματα που αντιμετωπίσαμε και εμείς κάποτε αλλά δεν είχαμε κάποιον παλαιότερο να μας ανοίξει τα μάτια ! Μόνο προσέξτε να είστε αντικειμενικοί! 

Παρακολουθήστε το ρεπορταζ που αφορά στο site και παρουσιάστηκε από τις ειδήσεις του Ant-1πατώντας το παρακάτω link: 

Δείτε όμως και κριτικές εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: